Online goedkope luiers kopen

Vroeger was je druk in de weer met stoffen luiers die iedere dag opnieuw gewassen moesten worden. Tegenwoordig heb je het gemak van de wegwerpluiers, maar die kosten wel een hoop geld. Je kunt natuurlijk proberen – net als vroeger – om je kind zo snel mogelijk zindelijk te maken. Hier geldt, dat de doorzetter zeker wint.

 

Besparen op de kosten van luiers

Maar gelukkig valt er op de kosten voor luiers – als je je er even in verdiept – ook een hoop te besparen. Tik luiers aanbieding in op internet en je hoeft niet lang te zoeken. Je kunt kijken in een luier outlet en een keuze maken. Prijzen en aanbiedingen van luiers en luierbroekjes worden genoemd en er worden verschillende soorten en maten aangeboden.

 

Luiers online kopen

De dure aankoop van een of meer pakken luiers blijft voor ouders van baby’s en peuters maandelijks terugkeren. Veel mensen houden dan ook nauwgezet de aanbiedingen van de drogisten bij om toch een aantal euro’s te kunnen besparen. Luiers online kopen wint echter aan populariteit. Op vele sites is het mogelijk diverse soorten goedkope luiers te vinden. Hier worden vaak ook andere babyproducten, zoals verzorgingsproducten en babyvoeding aangeboden. Ook kom je aanverwante aanbiedingen tegen, zoals een kinder fotoalbum of kinderkamer. Het is uiteraard aan te bevelen om online grote voordeelpakken aan te schaffen, dat scheelt niet alleen euro’s, maar ook sjouwwerk!

 

Tip: vergelijk prijzen online

Naast sites van drogisten en online warenhuizen die luiers aanbieden zijn er vergelijkingssites waarop je prijzen van pakken luiers kunt vergelijken. Je kiest het product (luiers of een ander product), het gewicht van de baby en eventueel het merk dat je voorkeur heeft. Vervolgens verschijnt een productlijst, met de goedkoopste prijs bovenaan en de winkel waar het pak luiers te koop is. Je hoeft niet zelf om te rekenen wat een luier per stuk kost, want dat wordt ook aangegeven. Zo kun je met enkele muisklikken de goedkoopste luiers vinden. Of je nu kwaliteitsluiers zoekt, of gewoon het goedkoopste merk in de maat die je nodig hebt. Zie ook de uitgebreide luier-test van de consumentenbond.

 

Vandaag de dag is het aanbod online enorm. Je hebt grote aanbieders zoals Wehkamp en Bol.com. Maar ook de online drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister hebben een uitstekend aanbod, interessante aanbiedingen en een supersnelle bezorging.

 

Bron: Luiersvergelijken.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *