Een 3D print van een zwangere buik

De zwangerschap is een hele speciale tijd. Het is echter ook een tijd die op enig moment weer voorbij gaat. Daarom is het zeker ook de moeite waard om dit op een speciale manier vast te leggen. Zo heb je er altijd een leuke herinnering aan. Dat kan je bijvoorbeeld doen door een online afspraak te maken voor een 3D print van een zwangere buik. Je gaat dan naar de studio van een kenner en laat je buik scannen zodat er een bijzondere print van te maken is. Dit kan op heel veel manieren.

Hoe werkt het scannen?

Het scannen voor een 3D print van een zwangere buik kan je het beste in de studio laten doen. Al kan het ook thuis. Een blote buik kan dan met behulp van een handscanner helemaal in beeld worden gebracht. Het is een veilige manier die niet gevaarlijk is voor jou of voor je ongeboren kindje. Met de scanner wordt razendsnel foto’s gemaakt zodat jouw buik volledig in beeld is

Dit gaat om duizenden foto’s van je buik. Die worden samengevoegd in een computerprogramma. Dit wordt het uiteindelijke 3D model. De foto’s maken kost 2 tot 3 minuten. Daarna kijk je samen met de specialist naar het resultaat van het model op de computer. Het computerprogramma bevat ook allerlei tools die je kunt benutten om oneffenheden weg te werken en andere zaken aan te passen waar dat nodig is.

Doordat je dit met de kenner doet, kan je er zeker van zijn dat alles op de juiste manier wordt bekeken. Het oog van de specialist is dan natuurlijk ook wel van grote meerwaarde. Het is wel heel leuk om de buik helemaal te perfectioneren. Dit komt straks ook het uiteindelijke resultaat van het werk ten goede. Ook dat is natuurlijk wel een hele belangrijke zaak. Je wilt wel een mooi beeld overhouden dat de buik van toen precies weergeeft.

Materiaal en bewerking zelf uitkiezen

Wanneer het model voor de 3D print van de zwangere buik klaar is, kan de specialist ermee aan de slag om het daadwerkelijk te printen. Je hebt hier nog wel veel invloed op. Zo kan je het formaat kiezen. Ook kiezen welk materiaal wordt gebruikt is mogelijk. Daarnaast zijn er verschillende vormen van nabewerking. Ook daar heb je invloed op. Het is zeker slim om eens met de kenner te bekijken welke opties er allemaal zijn. Kies iets wat je mooi vindt om het af te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *