Maxi Cosi Priori

De Maxi Cosi Priori XP is geweldig autostoe als je hem niet wilt verplaatsen tussen verschillende auto’s, want ik vind het persoonlijk nogal zwaar. Het is een gehassel met het passen maar de “riem klem” maakt het makkelijk om een â??â??strakke pasvorm te hebben, zelfs op lederen stoelen. Het lijkt zo comfortabel net zoals alle anderen modellen (ik denk niet dat er genoeg opvulling in die andere zit). Het ziet er wel goed uit, de kleur van het stok loopt mooi over met de kleur in onze auto. Het is niet goedkoop, maar zoals het er uit ziet kan je er meerdere jaren mee doen waardoor de prijs nog wel meevalt. De verschillende zitniveaus zijn nuttig, en het lijkt genoeg naar achter te hangen waardoor het kind niet voorover kan vallen tijdens het slapen. Heb het al aanbevolen aan vrienden!

Het is een coole autostoel; Zeer eenvoudig schoon te maken, mijn kleintjes hebben er nooit moeite mee dus het moet comfortabel zijn. Het is heel licht en gemakkelijk te verplaatsen tussen de auto’s vind ik persoonlijk i.t.t. tot de review hierboven. Ik vond het zeer gemakkelijk om de hoogte van de riempjes te veranderen in vergelijking met andere autostoelen. Uitstekende makkelijke ligging (kan ook gedaan worden met een hand tijdens het rijden, niet dat ik dan zelf rijdt natuurlijk!)

Dit autozitje is eenvoudig te installeren en voelt zich zeer veilig. mijn 8 maanden oude baby vindt het heerlijk dat hij kan nu zien waar hij heen gaat. Hij zit er erg comfortabel bij en valt vooral gemakkelijk in slaap. De ligging kan zeer eenvoudig gedaan kan worden met de hand terwijl je aan de voorkant van de auto zit. Ik heb de autostoel nog niet verplaatst naar een andere auto, maar zit er makkelijk genoeg uit.

Was er niet zeker van in het begin om er een te kiezen met een Isofix, maar deze Maxi Cosi Priori is zeker stevig zonder dit. Ik dacht dat ik moest wachten voor mijn man om de stoel in de te passen maar verrassend genoeg slaagde ik erin om alles zelf te doen! Gemakkelijke toegankelijk om het autozitje te verstellen als dat nodig is. Beetje onhandig met de riemen op de kant, maar ik zou zeker zeggen dat een zeer goede koop is.

Ik hou van deze auto stoel! Zijn zeer eenvoudig te installeren en zeer stevig, dus ik weet dat mijn 7 maanden oude zoon veilig is. Hij vindt het ook geweldig omdat hij er heel opgewekt in zit en kan gemakkelijk rond kijken. Zeer eenvoudig te verstellen met de hand. Het enige nadeel is dat de gesp wat onhandig is, maar ik ben er aan gewend na veel oefenen. Zou zeker aan te raden!